Filmtips: Ice Age 3, Dawn of the DinosaursHela gänget från de första två ICE AGE-filmerna är tillbaka i ett äventyr av förhistoriska proportioner: ICE AGE 3 - DET VÅRAS FÖR DINOSAURIERNA. Scrat fortsätter sin outtröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första babymammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid blir stolt mamma till tre dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Detta visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinosaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.
En riktig bra uppföljare till de två tidigare filmerna, Rolig rakt igenom med finnurliga punkter hit och dit. Helt klart sevärd helt enkelt. Sid är klantig som vanligt och det är så synd om honom som vanligt men tillslut blir allt bra och spänningen slutar aldrig . Blir helt klart godkänd men är inte direkt min genre och därför blir det lite lägre betyg. Men för yngre eller förresten denna film passar alla åldrar, Ung till pensionär!

Betyg 3 av 5 ägg till denna film.Selånger FK vs Team Hudik


Tog bilen och åkte ner till Glysisvallen i lördags då det var dags för säsongens sista seriematch för Selångersdamer. En match som slutade med förlust 2-1 men det spelade inte så stor roll heller så man varken kunde bli bättre eller sämre placerad i tabellen.Är hemma från resan till Irland som ni få märker också, sitter för fullt och redigerar bilder därifrån som kommer upp någonting i veckan .


Off to Irland


Nu drar jag ner till Norrporten och ser på Derby i dam tvåan innan vi sätter oss och kör ner till Stockholm för att få några enstaka timmar sömn innan resan fortsätter till Irland via stopp i London. Lär bli roligt.

Uppdatering kommer när jag hemma igen, förhoppningsvis med fin fina bilder.


Selånger FK vs. Östersunds DFF


Var och fotade den uppskjutna matchen mellan Selånger och Östersund ikväll. Östersund har gått rakt igenom serien obesegrade och är ett lag som är klassen bättre än Selånger i år. Läs mer om hur matchen gick på SelångerDam blogg eller på lokalfotbollen.se


Matilda Brusell kämpade på riktigt bra matchen igenom.


För dagen lagkaptenen Pernilla Wennman gör en klart godkänd insats i backlinjen, mittbackskollegan Mikaela Björkholm i bakgrunden.


Närmast ett mål för Selånger var Madelene Pettersson med ett tungt skott.


Beatrice Törnros Kankainen kämpade på bra och hade några lägen men fick aldrig till något farligt avslut mot Östersunds målvakt.

Kommer fota nästa match som spelas den 9onde September, ett derby mot Sundsvall FK på Norrporten, direkt efter det kommer jag sticka iväg till Stockholm för att på torsdag flyga över till England vidare till Irland och Belfast där en lång helg ska spenderar. Kameran ska med så får se vad jag kommer hem med för sköna bilder. Håll utkik efter fotbolls bilder på en sen onsdag natt och så bilder från utlandet veckan därpå.


RSS 2.0