Shoot och Redigering

Har tillbringat de senaste nätterna framför Photoshop och redigerat lite bilder som jag tagit i veckan, några på mig själv och några på brorsan.
Alla bilder är tagna av mig framför svart bakgrund och med blixt. Ligger några timmars redigering på bilderna men mycket test av nya tankar. Hyffsat nöjda med resultaten, några småsaker som jag ville gjort annorlunda men tänkte gå vidare, får se om jag tar upp bilderna igen och fixar..
Framöver hoppas jag på fotosession med modell jag aldrig träffat förr och Makeup av Patricia. Nästa vecka kanske vi äntligen tar tag i det!

Patricias Sminkkurs

Hjälpte en vän vid namn Patricia förut med att göra en reklambanner för att kunna göra reklam för sin sminkkurs hon har tänkt hålla.
Ja varför inte ta chansen?

Transformers: Revenge of the Fallen

Decepticons makter återvänder till jorden i uppdrag att ta Sam Witwicky till fånge, efter att han lärt sig sanningen om dom första forna Transformers. Samtidigt tar Optimus Prime på sig uppdraget att försvara mänskligheten och bildar en allians med internationella arméer för ett andra krig.Okej ettan är gryyyyyyyyyymt bra, kanske inte Storymässigt men filmad och effekter och ljud. Tycker jag i alla fall så denna hade jag höga förväntningar på och väntat länge. Såg den igår kväll, tyvärr satt mamma på andra sidan väggen så jag fick inte kräma på med ljudet, så måste se den igen .. Den var också bra mums för Transformers och ännu mera mums åt Megan Fox .. Liten del av mig ser bara filmerna för att hon är med .. men schhh säg inget till Frida. Storyn är precis som ettan lite halvsne och håller inte riktigt men det bryr jag mig inte om. Precis som i Indiana här nedan så faller det lite på slutet och blir nästan overkligt, haha okej hela filmen är overklig juh men då blir det lite värre än värst. Och där föll det . Men den får 4 Radiobilar av 5 möjliga ! Se den med mycket ljud och mörkt rum LOVE IT .

Indiana Jones 4

Handlingen utspelar sig 1957 och den här gången möter Dr. Jones kallblodiga ryssar från det kalla kriget – ledda av en dominatrix-liknande Irina Spalko — istället för nazisterna som han krossade som insekter i tidigare filmer. Återvänder återigen vid Dr. Jones sida gör Marion Ravenwood som Indys förälskelse i den första filmen. Mutt Williams kommer att dyka upp som Indys och Marions kärleksbarn.Började bra men slutade katastrofalt. Var längesen jag såg de förra Indy filmerna men tycker inte denna höll samma standard och det föll mest på slutet när allt var överdrivet eller rättare sagt så var väl hela handlingen lite överdriven, indy plus sci.fi passar inte så bra ihop . enligt mig i alla fall. Passar bra som kvälls underhållning om man inte har något annat för sig, Men annars så behöver du inte se den.
Betyg 2 piskor av 5 möjliga, knappt godkänt alltså. Besviket var ordet nu borde lagt ner efter treanBack from Irland

Okej det här inlägget kommer lite sen men här har ni i alla fall några bilder från resan till Irland och Flagg EM.PS. Troligen Photoshoot till veckan ..

HammarbySjöstad photoshoot


Sist jag var nere i Stockholm så var vi på höstpromenad i Hammarby sjöstad. Frida ställde inte upp på bilder som vanligt så blev att ta i smyg och passa på när hon inte riktigt var med på det.
Så blev några timmar retuschering innan jag var nöjd med resultatet.Gratis och lämna kritik .

Bilderna från Irland är på väg faktiskt har legat stilla ett tag men ska igång nu så kanske i helgen eller till veckan kan ni beskåda dem!.


RSS 2.0